NOG ENKELE BESTELLINGEN MOGELIJK!

START INSCHRIJVING

17-09-16
Vanaf nu kan elke school die de PVK wilt ontvangen zich inschrijven.

KRANT NAAR DRUKKER

23-11-16

Deze dag zal voor bijna 200 scholen en organisaties de Paarse Vrijdag Krant worden gedrukt.

PAARSE VRIJDAG

09-12-16
De ideale dag om de Paarse Vrijdag Krant uit te delen op jouw school.

NA PAARSE VRIJDAG

Ook na Paarse Vrijdag kun je de Paarse Vrijdag Krant nog gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld de docentenhandleiding, of vraag naar onze gastlessen.

DOET UW SCHOOL AL MEE?

Doet uw school dit jaar ook weer mee met Paarse vrijdag? Tijdens deze dag roepen verschillende organisaties leerlingen en leraren van middelbare scholen op om paars te dragen om aandacht te genereren vóór seksuele diversiteit. Door mee te doen aan Paarse vrijdag draagt de school de boodschap uit dat seksuele diversiteit bestaat en dat de medeleerling of docent zich veilig kan voelen op zijn of haar school.
 
Om Paarse vrijdag extra onder de aandacht te brengen is de Paarse Vrijdag Krant (PVK) ontwikkeld. De tweeëndertig pagina’s tellende krant staat boordevol educatieve artikelen die te maken hebben met seksuele diversiteit. De PVK richt zich op interessante én leerzame artikelen met een aantrekkelijke uitstraling voor leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Bas Hageman via bas@paarsevrijdagkrant.nl of bel 0621908912.

DEZE SCHOLEN EN INSTANTIES DOEN O.A. MEE:

Heb je de PVK gelezen en kan je er geen genoeg van krijgen? We hebben van een aantal artikelen de verlengde versie online gezet.

Het is nog steeds mogelijk om boeken en dvd's voor de mediatheek op uw school te bestellen. Deze zijn gelijk aan de mediapagina's uit de krant van 2015 Klik op de links hier naast om de Paarse Vrijdag Krant pakketten te bekijken en bestellen bij boekhandel Vrolijk!

BOEKENPAKKETTEN

DVD'S

VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates