Zoeken
  • Maarten Moeijes

De PVK op Youtube

De PVK staat niet stil. Als de krant bij jou op school is, zit de redactie alweer klaar voor de volgende. Dat niet alleen, maar ook de voorlichtingen die we geven krijgen het hele jaar door aandacht. Om te blijven groeien en nieuwe ervaringen op te doen. Gisteren was er in Utrecht een grote conferentie waar gepraat is over de veiligheid op scholen. Ook De Paarse Vrijdag Krant is daar vertegenwoordigd. Voor de redactie is dat leuk omdat er weer nieuwe kansen komen en voor jullie is dat leuk omdat we nu weer iets meer kunnen laten zien van wat we doen. Allereerst zie de trailer van de gastlessen ‘seksuele diversiteit’ door Bas en Maarten. In het tweede filmpje zie je Bas en Maarten als twee trotse vaders hun vier kindjes presenteren: de Paarse Vrijdag Krant 2011 tot en met 2014. Enjoy!

95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates