Zoeken
  • Lieve de Boer

Kom naar onze expositie in Zaandam


De Paarse Vrijdag Krant heeft dit jaar zijn eigen expositie! Heb jij de portretten in de Paarse Vrijdag Krant ook al gezien? Deze vind je ook terug in een speciale tentoonstelling. In samenwerking met Bureau Discriminatiezaken en het gemeentearchief Zaanstad is in de openbare ruimte van het gemeentehuis van de gemeente Zaanstad een expositie gemaakt. Onderdeel van de expo zijn de portretten waarvan je ook een deel in de PVK terugvindt. Het openingsfeest van de expositie is aan het einde van Paarse Vrijdag om 16.00 uur in het gemeentehuis. Daarna kan je nog tot en met 22 februari langs gaan om alles eens in alle rust te bekijken. Wees welkom!

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates