Zoeken
  • Jorien van Loon

Paarse Vrijdag 2018 met Jorien


Op Paarse Vrijdag 2018 heeft mijn GSA alles uit de kast getrokken om een geweldige Paarse Vrijdag te creëren. Met trots kunnen we zeggen dat deze editie de meest geslaagde was tot nu toe. Een paar maanden geleden begonnen we met het plannen van de evenementen die we wilden organiseren. Dat waren Twister (maar dan in het groot), Just Dance, een cupcake-verkoop en het uitdelen van zuurstokken met persoonlijke wensen.

Uiteindelijk brak de grote dag aan. Dit jaar waren er zowel meer leerlingen als meer docenten die in het paars naar school gekomen. Alle 140 cupcakes die we hadden gemaakt waren aan het einde van de dag uitverkocht. Aan het begin van de dag hadden we onze twijfels over Just Dance, aangezien dit midden in onze aula op het podium plaats ging vinden. Maar toen kwam er een groepje meiden dat begon met dansen en al snel dansten er een stuk of 50 leerlingen en docenten mee. Op een gegeven moment verplaatsten de conciërges zelfs tafels om meer ruimte te maken aangezien het podium vol stond! Zowel docenten als leerlingen keken er met een grote lach naar; het was super leuk om te zien. De zuurstokken met de wensen hebben we in de lessen rond gebracht en iedereen die een zuurstok kreeg werd spontaan blij. Het was kortom een super toffe Paarse Vrijdag, dit gaan we zeker herhalen!

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates