Zoeken
  • Bas Hageman

Bestel nu en ontvang de docentenhandleiding voor de helft van de prijs

Het schooljaar gaat weer beginnen. Dit betekent een nieuwe agenda en nieuwe plannen om seksuele en gender diversiteit in het curriculum van uw school op te nemen. Vergeten de Paarse Vrijdag in uw jaaragenda te zetten? Paarse Vrijdag is dit jaar op vrijdag 13 december 2019.

De Paarse Vrijdag Krant (PVK) zal dit jaar nog beter bruikbaar zijn tijdens de les! Voor elke klas van alle niveaus en binnen alle schoolvakken kan de PVK gebruikt worden om les te geven over seksuele en gender diversiteit. Elke docent kan met de docentenhandleiding de PVK gebruiken aan de hand van opdrachten, gespreksstarters en didactische suggesties. Zo is de PVK een goedkope, makkelijke én effectieve manier om aandacht te besteden aan Paarse Vrijdag en de doelen die hierbij horen. Geef Paarse Vrijdag meer inhoud en bestel de PVK nu al via www.paarsevrijdagkrant.nl. Wanneer u nu al de PVK bestelt voor uw leerlingen, krijgt u als vaste PVK-school de docentenhandleiding voor de helft van de prijs!

Prijslijst:

Omdat wij sinds dit jaar een stichting zijn, hoeft u geen btw meer te betalen

0 tot 500 exemplaren: €0,25 per krant

500 tot 1000 exemplaren: €0,23 per krant

1000 exemplaren of meer: €0,22 per krant

Docentenhandleiding: €50 (bestelt u voor 20 september, dan betaalt u €25)

Alvast een fijn begin van het nieuwe schooljaar toegewenst, Met vriendelijke groet namens de redactie,

Bas Hageman

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates