Zoeken
  • Isa Pleijsier

De PVK-filmmiddag

De Paarse Vrijdag Krant komt dit jaar niet alleen wederom met een landelijke editie, maar daarnaast ontvangen de scholen in de West-Friese gemeentes, Purmerend en Zaanstad een lokale editie van de PVK! In samenwerking met deze gemeentes en de leerlingen van de scholen hier maken wij dus ook drie regionale PVK’s. Het wordt een druk jaar!

Om de projecten in te luiden en de leerlingen te leren kennen, organiseren wij twee kick-off middagen. Op donderdag 3 oktober zijn alle leerlingen die Paarse Vrijdag organiseren of in een GSA zitten uit de West-Friese gemeentes uitgenodigd in Cinema Oostereiland. 11 oktober doen wij hetzelfde nog eens dunnetjes over in Het Stamhuis in Purmerend voor de leerlingen in deze gemeente. Bij beide middagen zullen ook Zaanse leerlingen aanwezig zijn, die de ervaringen van de regionale editie van vorig jaar met de West-Friese en Purmerendse leerlingen zullen gaan delen. Nu gaan wij met zijn allen dus weer nieuwe uitdagingen aan. En daar kan ook jouw school aan mee doen!

Woon jij in West-Friesland of Purmerend? Meld je nu aan voor deze filmmiddagen via bas@paarsevrijdagkrant.nl.

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates