‘PVK Radio’ op Compleet FM

December 10, 2015

 

De hoofdredactie van de Paarse Vrijdag Krant heeft ook een verleden bij verschillende radiostations. In samenwerking met een van deze radiostations kun je luisteren naar ‘PVK Radio’. Op Compleet FM kun je vrijdag 11 december tussen 12.00 en 14.00 uur luisteren naar allerlei nummers die met Paarse vrijdag te maken hebben. Zet deze zender dus aan in je aula tijdens de pauze, dan weet je zeker dat jouw school paarse muziek draait!

 

’s Avonds zijn Maarten en Bas live in de uitzending van Compleet FM. Tussen 18.00 en 20.00 uur vertellen zij wat ze allemaal hebben meegemaakt tijdens Paarse vrijdag. Maarten en Bas zullen tijdens Paarse vrijdag namelijk op zoveel mogelijk scholen langs gaan. Wil je dat we ook nog op jouw school langskomen? Stuur dan snel een mail naar bas@paarsevrijdagkrant.nl.

 

Luister dus tijdens Paarse vrijdag van 12 tot 14 uur en van 18 tot 20 uur naar Compleet FM. In de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk te bereiken via 107.2 FM en overal te bereiken via www.compleetfm.nl. Tot morgen!

Tags:

Please reload

VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates

Officieel logo ZaanPride 2020 onthuld

01/02/2020

1/6
Please reload