Nieuwe boeken en films in jouw mediatheek

December 5, 2016

 

In de Paarse Vrijdag Krant heb je recensies van tien boeken en tien films kunnen lezen. Allemaal hebben zij iets te maken met seksuele diversiteit. Deze boeken en films zijn natuurlijk een fantastische toevoeging aan de mediatheek bij jou op school of zelfs in je eigen boekenkast. Daarom kun je ze vanaf nu bestellen bij boekhandel Vrolijk in Amsterdam.

 

Vraag dus snel aan de beheerder van de mediatheek of de schoolleiding van jouw school om een uitbreiding van het assortiment. Ga naar de site van de mediawinkel en kies de beste boeken en films uit: http://www.vrolijk.nu

 

 

 

Veel lees en kijkplezier!

 

 

Please reload

VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates

Officieel logo ZaanPride 2020 onthuld

01/02/2020

1/6
Please reload