De redactie gaat op reis

December 8, 2016

 

Na maanden van hard werken aan de Paarse Vrijdag Krant, is vandaag dan hét moment voor al onze vrijwilligers: de Paarse Vrijdag Krant wordt op 170 scholen in heel Nederland en zelfs België uitgedeeld aan 61.000 leerlingen. Daar willen we natuurlijk zelf ook zoveel mogelijk bij zijn! Daarom is een team van vier redactieleden vandaag op pad langs zoveel mogelijk scholen. Wij willen graag zien hoe Paarse Vrijdag wordt georganiseerd, en hoe de Paarse Vrijdag Krant wordt ontvangen.

 

Ons programma voor vandaag staat eigenlijk nog niet helemaal vast. Twee dingen staan vast: we beginnen in Zaandam, en om 11.00 uur geven wij een lezing op het Jan Arentsz Langedijk. Wat we tussendoor doen, horen we graag van jou! Organiseert jouw school vandaag iets tofs? Hebben jullie een leuke actie, of zou er juist meer hulp nodig? Wij komen graag langs om te helpen. Bel of app ons daarom op 0621908912 of stuur een bericht via InstaDM aan @paarsevrijdagkrant. We zien je snel!

Please reload

VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates

Officieel logo ZaanPride 2020 onthuld

01/02/2020

1/6
Please reload