Social media campagne groot succes

December 6, 2016

 

Het aftellen naar Paarse Vrijdag hebben we dit jaar op een bijzondere manier aangepakt. Via Instagram en Facebook hebben wij de afgelopen 20 dagen afgeteld naar de grote dag: vandaag! Vanuit heel het land kwamen inzendingen voor het aftellen naar Paarse Vrijdag. De leukste foto’s hebben wij elke dag op onze social media pagina’s gezet. Op deze manier wisten wij precies hoeveel nachtjes we nog moesten slapen. Wil je de foto’s ook zien? Volg ons via @paarsevrijdagkrant op Instagram en Facebook. Volgend jaar zelf meedoen met het aftellen? Stuur een bericht via InstaDM of app naar 0621908912.

Please reload

VOLG ONS
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Is de PVK ook iets voor jouw school? Bestel de editie van 2020 hier!

NIEUWSBRIEF

Nieuwsgierig wat de resultaten zijn van de Paarse Vrijdag Krant? Wil je op tijd gewaarschuwd worden als er nieuwe kranten beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Subscribe for Updates

Officieel logo ZaanPride 2020 onthuld

01/02/2020

1/6
Please reload